Kategorier

Rask levering – fri frakt over 1500,- Rask levering – fri frakt over 1500,-

Kategorier


Swix skate demo rulleski

NB: Disse rulleskiene er brukt av toppidrettsutøvere under toppidrettsveka 2018. Ikke helt ny i pakning. Derfor den billige pakkeprisen. (Ordinærprisen på kun rulleskia er 5000,-, binding kommer evt i tillegg ved helt nye.) 

Prisen gjelder med ferdigmontert Salomon NNN binding. Dersom du har spørsmål rundt skiene eller bindingen: Ta kontakt på kundeservice@navasport.no

EGENSKAPER

  • Skøyte rulleski i karbonfiber til trening og konkurranse
  • For bruk på asfalt
  • Mosjonister og toppidrettsutøvere
  • Super lett skøyte rulleski i karbonfiber med unike egenskaper

Triac Carbon Skate rulleskien er laget på en helt ny og innovativ måte. Stammen er støpt i én karbonfiberdel ved hjelp av SWIX sin IPM teknologi. Dette muliggjør en hul monocoque konstruksjon, minimalt med materialbruk og en ekstremt lav vekt. Karbonfiberkonstruksjonen har spenst som gir en ekstremt responsiv rulleski med enestående skifølelse. Triac Carbon Skate har senket stamme som gir et lavt tyngdepunkt for optimal stabilitet og kontroll. Skiene leveres klargjort for Salomon Prolink/SNS og Rottefella med forsterkning rundt bindingen. Triac Carbon skate er tilgjengelig i to flekser, medium og stiff, for maksimal tilpasning til brukeren. Medium fleks er anbefalt for de fleste brukere og gir deg den perfekte kombinasjonen av komfort og ytelser. Stiff fleks er bare anbefalt for utøvere med ekstra kraftig fraspark. Stiff fleks er 30 % stivere enn medium fleks. Triac Carbon Skate gir deg en utrolig respons til ditt fraspark.

Produktspesifikasjoner
Kjønn Unisex