Kategorier

Rask levering – fri frakt over 1500,-

Kategorier


Nike WMNS NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 AQ2210-100

PEGASUS 36 LØPESKO TIL DAME.

Nike Air Zoom Pegasus 36 er laget for løpere på alle nivåer, uansett om du er en erfaren veteran eller så vidt har begynt. Den har en pustende nettingoverdel med utovervendt krage for akilles-komfort. På undersiden har dempingen fått en oppdatering med Zoom Air for å gi jevnere og mer naturlige steg. 

Responsiv demping

Zoom Air-demping gir en fjærende og responsiv følelse. Dempingen absorberer støtet når foten din lander, og gjør det om til energi for neste steg. Den dekker hele foten, for en jevnere og mer naturlig overgang fra hælen til tåen, og er omsluttet av førsteklasses Cushlon-skum for enda bedre komfort og støtte.

 

Tettsittende passform

Nettingoverdelen er utviklet for å gi elastisitet og støtte der du trenger det mest. Den holder foten på plass over dempingen uten å gi mindre bevegelsesfrihet eller komfort. Flywire-tråder strammes med lissene så skoen sitter som støpt.

 

Komfortabel følelse

Bak på skoen er kragen vendt bort så den ikke gnisser mot akillessenen. Du får den samme strukturen rundt hælen du forventer fra Pegasus, men uten friksjon.

 

Produktspesifikasjoner
Kjønn Dame
Type Løpesko