Kategorier

Rask levering – fri frakt over 1500,- Rask levering – fri frakt over 1500,-

Kategorier


Nike WMNS NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35 942855-602

Nike Air Zoom Pegasus 35 er laget for løpere på alle nivåer, uansett om du er en erfaren veteran eller så vidt har begynt. Den har en pustende nettingoverdel med utovervendt krage for akilles-komfort. Dempingen består av Zoom Air i skoens fulle lengde, i kombinasjon med et mykt skummateriale som for første gang har blitt tilpasset for kvinnelige løpere.

Responsiv demping

Zoom Air-demping gir en fjærende og responsiv følelse. Dempingen absorberer støtet når foten din lander, og gjør det om til energi for neste steg. Den går over hele fotens lengde for en jevnere og mer naturlig overgang fra hælen til tåen, og er omsluttet av førsteklasses Cushlon-skum som har blitt optimalisert for kvinnelige løpere.

 

Tettsittende passform

Nettingoverdelen er utviklet for å gi elastisitet og støtte der du trenger det mest. Den holder foten på plass over dempingen uten å gi mindre bevegelsesfrihet eller komfort. Flywire-tråder strammes med lissene så skoen sitter som støpt.

 

Komfortabel følelse

Bak på skoen er kragen vendt bort så den ikke gnisser mot akillessenen. Du får den samme strukturen rundt hælen du forventer fra Pegasus, men uten friksjon.

 

Mer informasjon

 

  • Skråkant på hælen og en gummistripe på yttersålen hjelper deg med å lande i en god posisjon og gir jevne overganger
  • Hevede gummipartier på undersiden av skoen gir godt grep
  • Forskyvning: 10 mm

 

Produktspesifikasjoner
Kjønn Dame
Type Løpesko