Kategorier

Rask levering – fri frakt over 1500,- Rask levering – fri frakt over 1500,-

Kategorier


Helsport Trollheimen Lady V royal purple

Helsport sovepose Trollheimen Lady V Royal Purple 

På telttur er det fort gjort at nederste del av soveposen havner utenfor liggeunderlaget eller inntil teltveggen. Dette problemet trenger du ikke tenke på med Trollheimen. Det vanntette stoffet i fotenden beskytter posen fra å bli fuktig.

Trollheimen består av to lag vannavvisende Helsport Thermoguard® fiber som tåler fuktig klima godt. Kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet og det gir god isolasjon og lavere varmetap. Trollheimen er konstruert med bokskonstruksjon for optimal passform og isolasjonsevne.

Alle detaljene gjør posen til en favoritt på fjellet hele året. Dette har også gjort at Trollheimen ble kåret til beste
3-sesongs sovepose i 2013 og 2017 av bladet Villmarksliv, og programmet TV2 Hjelper deg.

Fra naturens side trenger kvinner mer isolasjon enn menn for å opprettholde samme temperatur. Det er også dokument at kvinner ikke bare fryser mer, men også annerledes enn menn. Forskning viser at kvinner generelt sett opplever høyere varme tap enn menn rundt hoftene og på bena. Basert på denne innsikten er Lady posen sydd slik at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra dun-isolasjonslag i fotenden og en høyere varmekrage rundt halsen.

Produktspesifikasjoner
Kjønn Dame
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også